Home Society is naast eigenaar van de consumentenshop www.bridgewatercandles.nl ook het aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de Benelux die dit mooie kaarsen merk willen opnemen in hun collectie.

Wil je dealer worden? Meld je aan via deze link: https://www.homesociety.nl/nl/contact/wordt-verkoper/ vul het formulier in en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een vrijblijvend bezoek brengen aan onze ruime showroom in Lisse. Maak wel eerst even een telefonische afspraak. Wij bekijken de actuele status van dealers in de regio en polsen of het nieuw toe te voegen verkooppunt voldoet aan de voorwaarden van Home Society.

Wanneer een ondernemer voldoet aan de voorwaarden om dealer te kunnen worden, maken wij een account aan met inlogcode voor de online B2B shop van Bridgewater Candles.

Voor een eerste bestelling nodigen wij je uiteraard uit om kennis te komen maken met het team en de complete collectie in onze showroom die gevestigd is op de 1e Poellaan 6 in Lisse. Onze showroom is iedere eerste maandag van de maand geopend en op afspraak op overige data.