NIEUWE Bridgewater productlancering

Nieuwe producten voor al onze Sweet Grace fans: Wasparfum en wasmiddel concentraat! Voor fris, schoon en geurig wasgoed. Gebruik Sweet Grace in je dagelijkse routine door kleding, linnengoed, handdoeken te wassen met je favoriete Bridgewater-geur! Lees verder en kom alles te weten over de formulering, de toepassing, de duurzaamheid en de ingrediënten.

Een geweldig duo: wasparfum en wasmiddel

Deze twee wasverzorgingsproducten vormen een geweldig duo! Gebruik het wasmiddel voor al je wekelijkse wasbeurten en het wasparfum voor een extra geurboost aan je textiel in de wasmachine of je droger.

We care!

Beide producten kunnen worden gebruikt voor alle soorten stoffen en werken uitstekend bij alle wastemperaturen van 30-95°C. We hebben ervoor gezorgd dat we alleen de beste ingrediënten gebruiken die niet schadelijk zijn voor jou, je kleding en je wasmachine. 100% geur, 0% onzin! Dat betekent: Geen parabenen, siliconen, microplastics, bleekmiddel, kleurstoffen, vulstoffen en dierlijke producten.

Sweet Grace voor onderweg!

Net als met onze Sweet Grace Bodycare lijn, willen we dat je Sweet Grace niet alleen thuis maar ook onderweg kunt ervaren. Dus.. de zachte en unieke mix van Sweet Grace’s passievrucht, thee en patchouli geeft een intense en langhoudende geur op je kleding, sporthanddoeken, dekens, bedlinnen en nog veel meer. De Sweet Grace geur is al vele jaren geliefd onder huisparfum fans! Geurkaarsen, geursachets, geurstokjes, smeltblokjes zijn te vinden in het ruime assortiment. Na het grote succes van de Sweet Grace Bodycare Line in 2021 waar we 6 producten introduceerden (douche foam, body cream, hand wash, hand cream en een body & bed mist), was het enige wat onze Sweet Grace fans nu nog misten, een geurbooster voor al hun was en  linnengoed. En hoe fijn is dit: Vanaf nu is het mogelijk om te slapen in een bed met frisgewassen Sweet Grace linnengoed, uit de douche te stappen en je in te wikkelen in geurige handdoeken, of in je favoriete spijkerbroek te springen die je omhult met de zachte geur van Sweet Grace – de nummer één favoriet van onze klanten!
Laundry perfume Sweet grace bridgewater

WASPARFUM 200ml

  Geef het geur! Een langdurige Sweet Grace geurbooster voor je kleding & linnengoed. Met slechts een paar kneepjes voeg je een geurexplosie van passievrucht, thee en patchouli toe. Geniet ervan! Kan gecombineerd worden met andere wasmiddelen en kan zelfs gebruikt worden in de droger. Perfect voor handdoeken en bedtextiel.

Waarom zou je het nieuwe Sweet Grace wasparfum kopen?

 • Langdurige sterke geur
 • Voor alle textiel
 • Tot 3x meer wasbeurten dan concurrerende producten
 • Geschikt voor alle wastemperaturen van 30-95°
 • Voor wasmachine & droger: giet in het bakje voor wasverzachter of voeg een kneepje toe aan een droogbal of doekje en voeg toe aan je wasgoed in de droger

Hoe gebruik ik het Sweet Grace wasparfum?

Je kunt het wasparfum op 2 manieren gebruiken: in de wasmachine en in de droger.
 1. Gebruik in de wasmachine (voor een waslading van 4kg)
Voor een zachte geur: 1 kneepje Voor een sterke geur: 3 kneepjes Direct in het bakje bestemd voor wasverzachter gieten. Tip: Voor de ultieme geurexplosie probeer je ook het Sweet Grace wasmiddel!
 1. Voor gebruik in de droger
Giet een paar druppels op een droogbal (bijv. wollen droogballen) of droogvelletjes en doe deze samen met je wasgoed in de droger. Start de droog cyclus en geniet daarna van de Sweet Grace geur.

GECONCENTREERD DELICAAT WASMIDDEL 1000ml

Was, droog, ruik, herhaal! Voor een intense en langhoudende geur in je was. Was alle stoffen op elke temperatuur die je maar wilt. Met noten van passievrucht, thee en patchoeli geef je je wasgoed de speciale geurbehandeling die het verdient. Schoon en geurig wasgoed die iedere dag geurend maakt.

Waarom zou je het nieuwe wasmiddel kopen?

 • Speciaal verfrissingseffect met microcapsuleformulering CAPS TM
 • Zacht voor huid en stof
 • Derma test: uitstekend
 • Bescherming tegen kalkaanslag voor machine en wasgoed
 • Kleurbescherming voor schitterende kleuren
 • Geconcentreerd product, minder afval
 • 25% meer inhoud dan gebruikelijke wasmiddelen

Hoe gebruik ik het Sweet Grace wasmiddel?

Toepassing en dosering

 • 16ml voor een waslading van 4kg
 • 25ml voor een waslading van 6kg
Giet het wasmiddel rechtstreeks in de wasmiddelbakje van je wasmachine. Wastemperatuur: 30-95°C Goed voor elke hardheid van water dankzij de speciale formulering  

0% onzin – omdat we om je geven!

Het is belangrijk voor ons dat alles klopt!
 • heerlijke geur
 • effectief schoon
 • verantwoorde keuzes wat betreft de ingrediënten
Veel andere wasmiddelen ruiken misschien lekker, maar zodra je de ingrediëntenlijst bekijkt, ga je twijfelen of je dit echt de hele dag, elke dag op je huid wil hebben. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze producten niet alleen met liefde maar ook met alleen maar goede ingrediënten zijn gemaakt die niet schadelijk zijn voor jou, je kleding, het milieu of je machine. Het Bridgewater wasmiddelconcentraat werkt zonder enzymen en bleekmiddel waardoor het extra zacht is voor huid en kleding terwijl het toch werkt op hoge wastemperaturen tot 95°. We hebben ook gekozen voor een concentraat in plaats van een normaal vloeibaar wasmiddel, omdat je er 2 tot 3 keer langer mee doet!  Een kleine hoeveelheid van de vloeistof heeft een grote geur impact! Plus: je hoeft niet meer zoveel wasmiddelflessen te kopen als vroeger – en dat is natuurlijk veel beter voor het milieu!

Een speciaal extraatje: wollen droogballen

Een speciaal extraatje: wollen droogballen Wollen ballen die perfect te gebruiken zijn met ons wasparfum. Sprenkel er een beetje wasparfum op, stop ze bij je wasgoed in de droger en geniet daarna van een heerlijke geurboost en van zachte, niet statische of gekreukte kleding en linnengoed. (sommige mensen gebruiken deze droogballen zelfs in plaats van wasverzachter). Extra voordeel: Droogballen kunnen 25% van de droogtijd besparen! Minder elektriciteit, minder milieubelasting, maar wel een maximum aan geur! Zacht, geurig wasgoed & een hart voor het milieu.