We hebben opwindend nieuws voor je! Onze Bridgewater Candle Jars krijgen een design update. Bridgewater Candle Company USA heeft een nieuw strak minimalistisch deksel ontworpen.

Hoe het nieuwe design eruit ziet en wat deze verandering betekent lees je hier.

Waarom een nieuw ontwerp en waarom staat er geen logo meer op de jars?

Dit is het nieuwe ontwerp van de Bridgewater Candle Jars 2022!Zoals je ziet heeft de Candle Jar geen logo meer en heeft het deksel een minimale look gekregen, wat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook nog eens goed is voor het milieu en de logistiek.

Waarom een nieuw ontwerp?

In de huidige tijden staan alle bedrijven voor twee grote uitdagingen, de wereldwijde pandemie …en klimaatverandering. Bedrijven moeten we hierop reageren, beslissingen nemen, en vooruit plannen. Het creëren van een nieuwe look voor de Candle Jars is een van deze aanpassingen. Maar hoe helpt het precies bij de logistieke uitdagingen van Covid of klimaatverandering?

  1. .Aan de ene kant betekent de nieuwe look waarbij het logo wordt weggelaten: Minder grondstoffen, minder vervoer omdat de Candle Jars heen en weer worden gebracht naar drukkerijen, dus minder CO2-uitstoot. Eén productiestap minder is een stap naar een groenere toekomst. Het is misschien een kleine verandering, maar we moeten ergens beginnen en met z’n allen kunnen we een verschil maken.
  2. Aan de andere kant bespaart het niet drukken van het logo tijd en middelen. In een wereld waar we nog steeds te maken hebben met vertragingen van leveringen als gevolg van de wereldwijde pandemie-effecten, kan dit een groot verschil maken! Wij willen dat je altijd je favoriete Bridgewater geuren kunt shoppen – want wat zou per slot van rekening een lente zijn zonder “Spring Dress”, “Sweet Grace” of “Orange Vanilla”? Of het kerstseizoen zonder “Christmas Bliss”? Zeker niet hetzelfde! Dus door een stap te besparen in de productie, besparen we tijd om alle Candle Jars naar een drukker te brengen, zodat we je favoriete geur sneller bij je kunnen krijgen en ervoor kunnen zorgen dat de boodschap “momenteel niet op voorraad” een uitzondering blijft.

 

Wat betekent dat voor jou?

Een ontwerpwijziging als deze kost altijd een beetje tijd. Natuurlijk blijft de geur, de kwaliteit en al het andere waar we allemaal zo van houden aan onze Bridgewater kaarsen hetzelfde. Natuurlijk zullen we de huidige voorraad van de Candle Jars met een logo niet weggooien. Daarom is het mogelijk dat je in de komende maanden nog steeds Candle Jars met logo ontvangt, of misschien zelfs één met en één zonder als je er meer koopt. Dit is normaal in een overgangsperiode, maar we garanderen dat het niet te lang zal duren.  

Tip: Als u twee Candle Jars heeft gekocht en ze komen met en zonder logo, dan kun je altijd de Jar omdraaien zodat ze er hetzelfde uitzien.

Let op, deze wijziging van het ontwerp geldt alleen voorCandle Jar Small en Candle Jar Large.. Alle andere producten blijven ongewijzigd.

Hoe weet ik dat mijn Bridgewater Kaars origineel is?

Met of zonder logo, Bridgewater Candles zal altijd de hoogste normen en hoogwaardige materialen gebruiken om geurkaarsen te produceren. Ook zonder logo op de voorkant is de kaars origineel als deze nog steeds voorzien is van het kaartje (met de naam van de geur en informatie over het goede doel) en een sticker met informatie over ingrediënten e.d. op de onderkant. Als je niet zeker bent, kan je altijd contact met ons opnemen via info@bridgewatercandles.nl