Twee nieuwe geuren hebben hun weg gevonden naar het Bridgewater assortiment: Driftwood Tides en Sugared Skies. Hier lees je alles over de nieuwe favoriete Bridgewater geuren en waarom je ze juist nu nodig hebt. Als de zon schijnt, de zomer heet is en de hittegolven overal ter wereld toeslaan, zijn de enige twee dingen die je nodig hebt: IJs of een fris koud briesje, nietwaar? Nou, dit is het perfecte moment om de twee nieuwe Bridgewater geuren te introduceren, want ze lijken precies op dat! Onze nieuwe “Sugared Skies”, een snoepjesmix met een zoete ijssmaak, is precies wat je nodig hebt voor een zoete traktatie. Of heb je liever een lekker koud en verfrissend briesje? Dan hebben we onze kruidige en frisse “Driftwood Tides” voor jou.

Waar ruikt Sugared Skies naar?

Met Sugared Skies, denk roze, denk zoet en denk suikerspin! Met heerlijke geurnoten van roos, kokosnoot en vanille laat het je zweven op wolk zeven!
Topnoten: Bergamot
Midden noten: Roos, Kokosnoot, Vanille
Basisnoten: Amber, Muskus

Waarom is Sugared Skies speciaal?

Sugared Skies is de enige Gourmand geur die de Bridgewater Candle Company op dit moment aanbiedt. Voor alle snoepliefhebbers en zoetekauwen is dit de perfecte geur

Welk Sugared Skies product is het beste?

Sugared Skies is geweldig als geurkaars! Wij raden de grote kaars in een glas aan (omdat we weten dat je er niet genoeg van kunt krijgen)! Of als je nog niet helemaal zeker weet of de Sugared Skies geur iets voor jou is, kun je ook beginnen met een votiefkaars als try-out!

Waar ruikt Driftwood Tides naar?

Driftwood Tides is kruidig, het is fris en het is alles wat Sugared Skies niet is. Eén ding hebben ze wel gemeen: de geurnoot vanille. Gecombineerd met metaalachtige, houtachtige noten, maar ook bier, leer en roze peper, krijg je de perfecte mix die je energie geeft en je klaarstoomt voor de dag.
Topnoten: Bergamot, Roze peper
Midden noten: Tuberoos, Bierakkoord, Saffraan
Basisnoten: Metallic levendig hout, Vanille, Leder

Welk Driftwood Tides product moet ik nemen?

Vanwege de frisse geur van Driftwood Tides, raden wij het aan voor gangen, badkamers of toiletten. Omdat deze ruimtes niet altijd bewaakt kunnen worden, raden wij vlamloze opties aan zoals riet diffusers of sachets!

Waarom is Driftwood Tides speciaal?

Dit is een zeer unieke geur die niet alleen geschikt is voor één seizoen, maar voor het hele jaar door. Sommige mensen vinden het een perfecte herfstgeur, terwijl anderen genieten van het frisse briesje dat Driftwood Tides in de lente en zomer in hun huis brengt.
Welk team ben jij? Team Sugared Skies of Driftwood Tides? Laat het ons weten in de comments op ons Instagram kanaal!
Dit bericht is gepost in Nieuw. Bookmark de link.