BRIDGEWATER BLACK FRIDAY KORTING 2022

Yaaayy – Jouw favoriete dag van het jaar nadert – de dag van de deals! Overal online wordt Black Friday gevierd met aanbiedingen, cadeaus en meer! En natuurlijk heeft ook Bridgewater Candles een speciale deal voor jou! Wij vieren onze BLACK & BEIGE FRIYAY! “Yay”, omdat je blij zal zijn te horen dat onze speciale aanbieding 50% korting is op onze zachte beauty tassen! En “zwart en beige”, want de tassen zijn er in die twee trendkleuren! Lees alles over de deal en ons zachtste product in de hele winkel!

SWEET GRACE LICHAAMSVERZORGING

Misschien heb je het grote nieuws een paar weken geleden gehoord. Er is een nieuwe lijn bijgekomen! Maar niet een nieuwe geurlijn – het is een hele nieuwe productlijn: De Sweet Grace lichaamsverzorgingsproducten!

De Bridgewater lichaamsverzorgingslijn schoonheidstasjes!

Zoveel Sweet Grace fans onder jullie waren zo blij om de douche foam, handzeep, body cream en Co. te proberen! Natuurlijk willen al deze nieuwe items in je badkamer ook op een of andere manier worden opgeborgen. Dat is waar onze Sweet Grace beauty/toilettas om de hoek komt kijken! Het is ruim genoeg voor alle 6 producten van de nieuwe lijn en nog meer van jouw reisbenodigdheden! Neem je Sweet Grace beautyset mee naar logeerpartijtjes, weekendtripjes of je wintersportvakantie – allemaal gemakkelijk op te bergen in de Bridgewater beautytas. En het beste: dankzij de afstotende inlay hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of waterdruppels! Veeg hem gewoon droog en schoon. De buitenkant is gemaakt van zacht zwart of beige fluweel.

Hoe krijg ik mijn Bridgewater Black FriYay korting?

  1. Plaats al jouw favoriete producten in jouw winkelwagen. Voeg de beautytas toe in je favoriete kleur: zwart of beige?
  2. Vul de code BLACKFRIYAY in bij het veld kortingscode bij de kassa.
    De prijs van je beautytas wordt nu met 50% verlaagd. Je kunt nu betalen.
  3. Geniet van jouw beauty bag thuis of onderweg!

Tip: Cadeau-idee

Bent je van plan om een aantal van de Bridgewater Body Care producten weg te geven? De toilettas is een geweldig item om aan uw cadeau toe te voegen om het compleet te maken en het een extra luxe tintje te geven! De ontvanger zal de hele lichaamsverzorgingsset geweldig vinden. De tas zal voor haar of hem extra waarde toevoegen. En het beste voor jou? Je hoeft zich geen zorgen meer te maken over een mooie geschenkverpakking!

Pssst… Je kunt de tas zelfs vullen met niet alleen lichaamsverzorging, maar ook met huisparfumproducten! Zelfs de grote kaarsenpot en rietverspreider passen gemakkelijk in de tas!

SHOP TOILETTAS