Verjaardagen, Kerstmis, jubilea en een bedankje voor de leraar – “Kun jij voor de cadeaus zorgen?”. Voel je je al gestrest bij het lezen van deze zin? Maak je geen zorgen! We got you! Hier is de ultieme Bridgewater cadeaugids.

Wat zijn de cadeautrends dit jaar? Een cadeau voor je vriendin? Wat is een cadeau dat lang meegaat? Waar kan ik cadeaus bestellen voor mijn hele familie?

Als deze en meer vragen je nu bezighouden, lees dan verder! Hier zijn wat suggesties voor iedereen op je lijst.

Klassieke grote Bridgewater geurkaars in pot

De klassieke Bridgewater geurkaarsen zijn een veilige keuze! Al jaren een bestseller en een kwaliteit die geliefd is bij al onze klanten! Met sojawas, een katoenen lont en een brandtijd van 145 uur!

Aroma Diffuser

Diffusers zijn een geweldig cadeau voor iedereen die niet graag kaarsen brandt (misschien omdat je niet altijd de kaars in de gaten kunt houden), maar toch graag wil genieten van een heerlijke geur in hun huis. Onze diffusers werken met een ultrasone technologie om een zacht geurende nevel in de kamer te verspreiden. Voeg water toe, en vergeet niet om een paar druppels van onze Bridgewater geuroliën toe te voegen!

Bridgewater Cadeausets

Gift Sets zijn de stressvrije oplossing voor iedereen die op zoek is naar een luxueus geschenk dat indruk maakt. Verpakt in een stevige witte doos en gevuld met de meest geurende bestsellers uit ons Bridgewater assortiment. Kies uit Sweet Grace, Fresh Fragrance Mix, Christmas Bliss of onze nieuwste wintergeur Festive Frasier.

Iets speciaals

Je wilt iets dat niet het gebruikelijke cadeau is? Iets dat uniek, leuk en natuurlijk geurig is? Dan is onze nieuwe Bridgewater bloemenverspreider een geweldige match! De geurvloeistof trekt in de prachtige bloem die vervolgens roze kleurt in de loop van tijd! De boem verspreidt de geur door de kamer voor een langdurige Sweet Grace geur. Ziet er bijzonder uit, toch?

Voeg een luxueuze fluwelen geschenkverpakking toe!

Heb je een geweldig cadeau gevonden? Mooi! Nu moet je er alleen nog voor zorgen dat het er geweldig uitziet onder de kerstboom. En dat is wel zo gemakkelijk met onze nieuwe cadeauzakjes in zacht zwart fluweel. Een luxe cadeauzakje dat ook nog eens hergebruikt kan worden. Verkrijgbaar in 2 maten, voor kleine en grote cadeaus! Het grote zakje is geweldig voor onze geurkaarsen in pot.

… en maak het persoonlijk met een Bridgewater Wenskaart