Op zoek naar iets nieuws? Probeer dan eens NOTES interieurparfum! Ben jij gek op de Bridgewater geuren en kan je geen genoeg krijgen van een heerlijk geurend huis? Heb je al onze geuren al geprobeerd en wil je graag iets nieuws proberen? Misschien hebben we iets voor je! Ontdek het “NOTES interieur parfum”. Met een minimalistisch design gecombineerd met complexe geurformules brengt NOTES geurige luxe in huis.

Hoogwaardige Bridgewater kaarsen kwaliteit

NOTES heeft dezelfde kwaliteitsnormen als Bridgewater. Net zoals Bridgewater Candles wordt het kleine “zusje” NOTES huisparfums ontwikkeld door dezelfde vakkundige en ervaren parfumeurs. Met unieke mixen van verschillende top-, midden- en basisnoten zijn deze geuren complex, luxueus en goed doordacht. Natuurlijk zijn de kaarsen gemaakt van mix van sojawax met een katoenen lont – zoals je dat van Bridgewater gewend bent . Als je aan Bridgewater denkt, denk je waarschijnlijk ook aan ons geweldige liefdadigheidsprogramma – het Light a Candle Feed a Child-project dat kinderen in nood ondersteunt met voedzame maaltijden. NOTES draagt ook haar steentje bij !NOTES interieurparfum kiest ervoor om all in te gaan als het gaat om onderwijs aan kinderen. Want onderwijs geeft kinderen kracht en uitzich op een goede toekomst. Jij kiest een geur – en laat kinderen hun toekomst kiezen. Hoe mooi is dat?

Wat is het NOTES-ontwerp?

Notes combineert echt Noord-Amerikaans vakmanschap met een uniek, fris en modern Europees design. Monochroom, minimalistisch met een vleugje Nordic vibes past het perfect bij je huis..    

Wat is jouw  “note”?

Elk van de NOTES geuren heeft een eigen nummer. En één van die nummers is dé geur voor jou. Door het uitgebreide palet van 12 geuren vindt je een nummer en geur die bij jouw persoonlijkheid past. Dus wat is jouw geur?

Wil je de nieuwe NOTES interieur geuren bekijken? Klik HIER!

GA NAAR NOTES WEBSHOP