Huisparfum: Een echt allround talent!

Geurzakjes zijn de geheime toppers van onze huisparfumproducten. Bridgewater-klanten over de hele wereld zijn er dol op en krijgen er geen genoeg van. Maar waarom is dat? Wat maakt onze kleine geurhelden zo speciaal? Dit zijn 5 redenen waarom je voorraad geurzakjes moet op to date moet houden:

1. Geurzakjes zijn veilig in gebruik

Onze Bridgewater Geurzakjes zijn een geweldige optie als je geen brandend vlammetje wil gebruiken als huisparfum. Geurzakjes zijn de vlam loze oplossing voor ruimtes waar geen toezicht is, zoals badkamers of toilet en het branden van een kaars dus niet veilig is.

2. Geurzakjes zijn makkelijk in gebruik

Je koopt een geurzakje – en plaatst het waar je een lekker geurtje wil. En dat is het. Een heerlijke huisgeur kan zo gemakkelijk zijn. Je hoeft geen lontje aan te steken, pakjes te openen of iets dergelijks. Onze geurzakjes hoef je niet te openen. De geur verspreid zich door het papieren zakje en moet gesloten blijven, echter, na 3 maanden wanneer de geur langzaam verdwijnt hebben we een kleine tip voor je: Open het zakje voorzichtig en zuig de korreltjes op met de stofzuiger. De geur wordt geactiveerd door de circulerende lucht en vult je huis met een frisse geur tijdens het schoonmaken.

3. Geurzakjes hebben meerdere toepassingen

Er zijn meer dan 100 toepassingen voor het gebruik van een geurzakje. We laten je kennis laten maken met enkele van de meest voorkomende plekken om ze te gebruiken, gebaseerd op onze klant ervaringen.

  1. Leg een zakje in je kast. Geen oude textielgeur meer – van nu af aan ruikt het schoon en fris als je de deuren van je kledingkast opent. Wij raden je een frisse White Cotton geur aan die ruikt naar pas gewassen wasgoed!

  2. Leg hem in je auto. Schuif het tussen of onder stoelen en geniet van de rit!

  3. Zet het in de buurt van of plaats in de vuilnisbak. Tussen de plastic zak en de container kan een frisse geur het verschil maken!

  4. Neem het mee in je tas of handtas. Voor een heerlijk geurende ervaring onderweg.

  5. Hang het aan een cadeau voor een vriend. Soms zijn het de kleine dingen die iets speciaals toevoegen en een glimlach zal toveren op het gezicht van de ontvanger.  Wat dacht je ervan om in plaats van een kaart, zijn of haar favoriete geur aan een cadeaupakket toe te voegen?

4. Geurzakjes zijn leuk om te verzamelen

Een echt “hebbeding” Geurzakjes zijn zó geurig, ze kunnen soms verslavend zijn. Als je ze eenmaal ontdekt hebt, kun je niet meer stoppen. Het is een leuk en kleurrijk item om te verzamelen! Elke Bridgewater geur is verkrijgbaar als een geurzakjes, dus dat maakt dat je meer dan 30 geuren kunt proberen en verzamelen. Als je ze allemaal hebt, heb je alle kleuren van de regenboog!

Soms gaan geuren uit de collectie – heb jij al oude geuren verzameld zoals “Soar”, “Pomegranate” of “Aloha Summer”? Wauw, dan ben je een echte Bridgewater fan!

5. Geurzakjes zijn geweldig om nieuwe geuren uit te proberen

Wil je graag een kaars kopen maar weet je niet zeker of je een bepaalde geur lekker vindt en wil je niet teleurgesteld zijn als de gekozen geur nèt niet de jouwe is? Probeer dan eens een geur uit met een geursachet! Het is een eenvoudige, kleine en goedkope oplossing. Voor slechts €4,50 kun je niet fout gaan. Probeer het maar eens!

Dus welke kies je?