Sweet Grace – jouw favoriete geur voor in je huis opnieuw uitgevonden voor het lichaam

Yesss het is waar! Bridgewater heeft zojuist een geheel nieuwe geurbeleving gelanceerd. De bestsellergeur Sweet Grace is nu ook verkrijgbaar voor het lichaam! Een nieuw tijdperk van heerlijke geuren is aangebroken. Lees alles over de nieuwe Bridgewater Body Care producten. Pssst… er is ook een speciale introductiecadeau voor jou!

Een nieuwe uitbreiding van Sweet Grace.

Met innovatieve, geurige producten tillen we je passie voor de Sweet Grace geur naar een hoger niveau. Het is nu niet alleen mogelijk om in jouw  huiskamer te genieten van de zachte mix van passievrucht, patchouli en thee, maar ook op  je huid en onder de douche. Met haar zoete en frisse noten is het niet alleen een luxe huisparfum, maar ook een geweldige geur voor een lichaamsverzorgingslijn! Het was tijd voor iets nieuws. Een nieuw Sweet Grace tijdperk begint nu!

De Bridgewater Lichaamsverzorging Producten

DOUCHESCHUIM.

De twee maten zijn perfect voor een geurige douche-ervaring. De romige textuur is niet alleen voedend voor de huid, maar dient ook als een geweldige scheerschuim – 2 in 1. Het reisformaat zorgt voor een Sweet Grace spa moment op elke reis.
  Alle producten werden met grote zorg ontwikkeld en zijn meerdere kwaliteitscontroles ondergaan om formuleringen en verpakkingen te optimaliseren tot ze aan onze hoge normen voldeden.
  We gebruiken alleen de beste ingrediënten zonder parabenen, micro-plastic en kleurstoffen – en natuurlijk geen dierlijke producten. Daarnaast zijn de verpakkingen vaak ook recyclebaar.
  Onze spuitbussen werken met een drijfgasvrije technologie waardoor het product veiliger en gebruiksvriendelijker is met een perfect, continu 360 graden spuitpatroon.

Een leuk cadeau-idee.

Wanneer kamerparfum en wellness elkaar ontmoeten is dat een perfect cadeau! Met Kerstmis voor de deur en verjaardagen, bruiloften, jubilea of afstuderen in jouw agenda zal ons assortiment geweldige cadeau-ideeën voor je bieden. Mix en match je favoriete home fragrance zoals kaarsen, sachets of diffusers samen met een doucheschuim of body mist. Sommige geuren zijn gewoon zo lekker dat je er niet genoeg van kunt krijgen. Waarom koop je dan niet een cadeau waarmee je vrienden of familie kunt verwennen? Gegarandeerd een tevreden glimlach! TIP. Bekijk onze gift sets met de Bridgewater wenskaart om je cadeau een extra luxe tintje te geven! NU LICHAAMSVERZORGING SHOPPEN
Dit bericht is gepost in Nieuw. Bookmark de link.