Jullie werden gek van de lancering van onze Sweet Grace Bodycare lijn. En we snappen het, de nieuwe bodycare lijn is een echte must voor alle Sweet Grace fans! Maar eigenlijk, met de doucheschuim en de body mist was dit slechts het begin van het nieuwe hoofdstuk van Sweet Grace! Verrassing, er is meer! Vandaag hebben we nog drie Sweet Grace Bodycare producten toegevoegd die geweldig zijn voor een heerlijk, geurig wellness moment voor jezelf. Nieuwsgierig? Lees verder en kom alles te weten!

Een complete lichaamsverzorgingslijn!

Met 6 producten presenteren we graag een complete Sweet Grace lichaamsverzorgingslijn die een luxe wellness traktatie is voor je hele lichaam. Deze producten begeleiden je door je drukke dagelijkse leven en geven je een ontspannend, sweet grace moment voor jezelf – of het nu onder de douche is of gewoon tijdens het wassen van je handen.

Wat is er nieuw in de Sweet Grace lichaamsverzorgingslijn?

Hydraterende & Antibacteriële ingrediënten Zacht, schoon, geurig!  Een traktatie voor uw handen. Deze handcrème hydrateert niet alleen, maar reinigt je huid ook met anti-bacteriële ingrediënten. 65ml
Zacht & Schuimig met Antibacteriële ingrediënten. Lekker & schoon! Was je handen met een schuimende handzeep terwijl je geniet van onze signature geur Sweet Grace. Frisse en schone handen – met antibacteriële ingrediënten. 300ml
Verzachtend en hydraterend voor het lichaam. Verwen jezelf! Een bodycrème die jouw huid hydrateert en verzorgt terwijl je geniet van onze kenmerkende geur Sweet Grace. 250ml

Wat maakt de Sweet Grace lichaamsverzorgingslijn zo speciaal?

Je vraagt je misschien af – waarom kiezen voor de lichaamsverzorgingslijn van Bridgewater? Als je nog niet de kans hebt gehad om onze doucheschuim of body mist uit te proberen om jezelf te overtuigen – we gaan het voor je verklappen. Hier zijn 5 goede redenen waarom je onze nieuwste aanwinst in het Bridgewater assortiment zou moeten proberen.

Langdurige geur

Een aspect die specifiek belangrijk voor ons was bij de ontwikkeling van de bodycare lijn: Een lekkere, langhoudende geur. De originele Sweet Grace geur, maar dan in een zachte en lichaamsverzorgingsvriendelijke versie. Alle producten zullen je niet teleurstellen als het gaat om de houdbaarheid van de geur. De zachte Sweet Grace geur blijft urenlang op je huid hangen en helpt je met gemak door een drukke dag heen!  

Een geweldig cadeau

Alle lichaamsverzorgingsproducten zijn geweldig om cadeau te geven! In combinatie met een huisgeurproduct, bijvoorbeeld van de Sweet Grace collectie vormen ze een geweldige set die iedereen zal waarderen. Een allround geurbeleving – voor lichaam en geest!  

Hoogwaardige kwaliteit

Net zoals je dat gewend bent van onze home fragrance producten hebben we er ook voor gezorgd dat de kwaliteit van de bodycare lijn aan onze standaarden voldoet. Meervoudige kwaliteitscontroles en zelfs try-outs binnen ons hele Bridgewater team hebben geleid tot een eindproduct dat zonder twijfel zelfs onze gebruikelijke kwaliteitsnormen heeft overtroffen. Alles geproduceerd in Nederland.  

Verzorgende producten

Bij de ontwikkeling van de lichaamsverzorgingslijn hebben we ook in de gaten gehouden wat we kunnen doen op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Milieuvriendelijk zijn gaat heel ver, maar we doen ons best om een aantal eerste stappen te zetten om daar te komen! Onze producten zijn vrij van parabenen, microplastics, siliconen, kleurstoffen en dierlijke producten.  Voor jou, voor dieren en voor ons milieu.  

Corona proof

Met een nieuwe realiteit waarin we leven tijdens Covid-19 wilden we iets in deze lichaamsverzorgingslijn opnemen dat ons helpt in ons “nieuwe normale” leven. Het is belangrijk om regelmatig je handen te wassen – en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze ook niet uitdrogen. Daarom bevatten onze handwash en handcreme verzachtende en antibacteriële ingrediënten! Geen zorgen meer over ziektekiemen en virussen!
SHOP GEHELE COLLECTIE
Dit bericht is gepost in Nieuw. Bookmark de link.