Kom in de herfststemming met een nieuwe Bridgewater-geur!

3, 2, 1…. Herfst plezier! Wij omarmen deze nieuwe geur die is gemaakt voor alle herfstliefhebbers die niet kunnen wachten tot de eerste bladeren oranje kleuren, die een heleboel pompoenen voor hun deur te zetten en daarna lekker onder knusse dekentjes kruipen met een pumpkin spice latte en een flinke punt appeltaart. Met onze nieuwste geur “Harvest Pumpkin” verwelkomen we officieel het kleurrijkste seizoen van het jaar in onze huizen. Ontdek deze heerlijke Bridgewater-geur Harvest Pumpkin in geurkaarsen, geurstokjes, geurzakjes, geurolie, interieurspray en votief kaarsjes.

Waar ruikt Bridgewater ‘s nieuwste geur Harvest Pumpkin naar?

Als we het in één woord zouden moeten omschrijven: herfst! Maar om iets specifieker te zijn, deze gezellige geur bestaat onder andere uit de volgende geurnoten: Kardemom, sinaasappelschil, kaneel en pompoen!

 

 

Sluit je ogen… adem diep in  en stel je voor dat je in oma’s keuken staat waar een verse pompoentaart uit de oven wordt gehaald. Ziezo – dat is de geur van “Harvest Pumpkin”.

SHOP NU

10 dingen voor je herfst bucket list

De zomer is nog maar net voorbij,  en met bewolkte dagen in het verschiet en de eerste blaadjes die vallen, nemen we afscheid van stranden, ijs en bikini’s! Vol vreugde kijken we uit naar gezellige herfstwandelingen, avonden met warme chocolademelk en het bakken van al onze favoriete taarten! Om je alvast in de herfststemming te brengen hebben we een lijstje voor je gemaakt met de herfst must-do’s van dit jaar!

  1. Maak een lange wandeling in een kleurrijk bos
  2. Versier je huis en tuin met pompoenen
  3. Organiseer een gezellige filmavond met je vrienden of familie
  4. Steek je favoriete Bridgewater-herfst geurkaars aan, zoals Harvest Pumpkin
  5. Neem een bubbelbad of een warme douche en trakteer jezelf op een dagje spa thuis (Pssst. De Sweet Grace lichaamsverzorgingslijn is misschien een leuke tip voor je)
  6. Bak een appel- of pompoentaart
  7. Kook een soepje, wat dacht je van een pompoensoepje?
  8. Begin alvast met het maken van een verlanglijstje voor al je kerstwensen
  9. Start met het maken van een boodschappenlijstje voor alle kerstcadeautjes
  10. Lees een goed boek!

Als je nog steeds niet klaar bent voor de herfst, dan is het enige wat overblijft ……onze andere Bridgewater herfstgeuren. Wat dacht je van:

SHOP NU