Een nieuwe lentegeur van Bridgewater: After the Rain

Hierbij introduceren wij een nieuwe favoriet in onze Bridgewater-geurfamilie: After the Rain, deze voorjaarsgeur zal zeker een lente-musthave voor je zijn. Met After the Rain is er een geur die hoop en positiviteit uitstraalt die na deze moeilijke tijden komt. Het is voor iedereen die wel wat positieve vibes kan gebruiken. Omdat er “After the Rain” … altijd wel weer een zonnetje doorbreekt. After the Rain is een geweldige optie voor als je de lente wil binnen laten en door je huis wil laten stromen! Zoals altijd is het verkrijgbaar in verschillende gebruikersopties, zowel vlamloos als met een lontje. We bieden geurkaarsen  in twee maten, votief kaarsjes, geurwas, geurstokjes, geurzakjes en geurolie. Heb je je favoriet al? Geweldig, nu hoef je alleen maar te weten of After the Rain en jij een goede match zijn … Dus hoe ruikt het precies?

Hoe ruikt After The Rain?

After The Rain neemt je mee naar buiten met een lente wandeling door bossen en velden. Hou je van fruitige geuren, die zich vermengen met wat meer aardse tonen? Dan is dit de geur voor jou! Deze geur is een combinatie met de volgende noten: Topnoten: ozon, venkel Hartnoten: fris water, sappige appel, kiwi Basisnoten: vochtige aarde, patchoeli, paddenstoel, mos Heldere, sappige akkoorden van appel en kiwi vermengen zich met muskusachtige, aardse tonen van patchouli en mos. Als je de geur van After the Rain ruikt, word je meteen herinnerd aan de nostalgische, ozonachtige geur die blijft hangen na een fikse regenbui. Het zorgt ervoor dat je je laarzen wil aantrekken om erop uit te gaan en een wandeling maakt in de kalmte die volgt na een storm.

Probeer het ! Gratis cadeau bij jouw order

Pssst .. Er wacht een kleine verrassing op je! Van 17 maart tot 17 april 2021 ontvang je een gratis geurzakje “After the Rain” bij je bestelling (boven de €35,-) om de nieuwe collectie uit te proberen. Er wordt automatisch een gratis sachet aan je bestelling toegevoegd, je hoeft niets te doen. We zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt!