Het voorjaar hangt in de lucht met onze Bridgewater lentegeuren. Gebruik het begin van het nieuwe seizoen om je huis op te ruimen en een frisse wind door je kamers te laten waaien. Kleine moeite groot plezier want je creëert instant effect met de voorjaarsgeuren van Bridgewater. Hier een paar tips van onze geurspecialisten voor jou over welke geuren en geurproducten dit seizoen een must have zijn.

Kaarsen, geurzakjes, geurstokjes, geurwas, olie …wat zal ik kiezen?

Het is natuurlijk een persoonlijke voorkeur en veel mensen hebben hun favoriete huisparfumproducten. Maar in de lente is het de perfecte tijd om iets nieuws te proberen! In de winter houden we van de romantische en gezellige sfeer die kaarsen creëren. Alles met een vlammetje om een subtiele geur te verspreiden is een geweldige match voor de winter. In de lente kunnen geurzakjes, geurstokjes en olie echter een fijne optie zijn om wat frisse lucht in huis te brengen. Vooral geurzakjes zijn de geheime favoriet van onze specialist, omdat ze zo gemakkelijk in gebruik zijn. Je kan ze overal neerzetten, in je kledingkast, leg ze in een lade, in de keuken of tussen de boeken in de boekenkast. Een heerlijke geur gedurende 4 maanden!

Welke geuren zijn trending deze lente?

De lente is waarschijnlijk het mooiste seizoen van het jaar. Nieuwe energie, de eerste warme dagen, vogels die tsjilpen, overal blije mensen en die frisse vibes die in de lucht hangt… Een fijne geur vangt al deze indrukken op en verspreidt ze in je kamer. Een frisse geur is nodig om van de winterblues af te komen. Dus wat maakt een geur “fris” ruikend? In principe alles wat ons doet denken aan een lekker en schoon gevoel. Het kan per persoon verschillen, maar de meeste mensen associëren bloemen, fruit, een ochtendwandeling in het bos en vers gewassen wasgoed met frisheid… Elke geur die bloemige en fruitige noten heeft of zelfs ruikt naar vers gewassen linnen lakens is daarom een lente must have! Bij Bridgewater hebben we verschillende geuren die deze noten bevatten.

AFTER THE RAIN

Fruitig & aards

Heldere, sappige akkoorden van appel en kiwi vermengen zich met muskusachtige, aardse noten van patchoeli en mos. After the Rain herinnert aan de nostalgische, ozonachtige geur die blijft hangen na een zware regenbui. Na regen komt positiviteit! Psst… als je het wilt uitproberen, we hebben een promotie lopen. Bij elke bestelling boven de €35,- ontvang je een gratis After the Rain zakje. Geldig tot 17 april 2021

SWEET MAGNOLIA

Bloemig & zoet

Stel je de magische schoonheid voor van een magnolia in bloei. Sweet Magnolia huisparfum vangt deze magie en verspreidt een bloemige geur van bloeiende magnolia en groene blaadjes die worden bekroond met subtiele noten van bloemige muskus.

AZALEA & OAK

Bloemig & houtachtig

Bloemig ontmoet houtachtig, zacht ontmoet fris, Azalea ontmoet eik. De geur van Azalea & Eik is geïnspireerd op lentewandelingen onder groene bomen bedekt met zacht mos en delicate bloesems. Zachte zoete bloemen in evenwicht gebracht door houtachtige eik. Verse grapefruit en zoet gras mengen zich met een trio van iconische bloesems: magnolia, azalea, en gardenia.

SPRING DRESS

Bloemig & Fruitig

Tijdens een wandeling door een bloementuin wappert je jurk tussen de bloesems van pioenroos en magnolia. Sprankelende citrus en warm mahoniehout zijn de perfecte aanvulling op deze bloemige geur.

WHITE COTTON

Fris gewassen katoen

Dat frisse gevoel wanneer je schone was ophangt in de frisse lucht van een zomerse ochtend. White Cotton is een geur die meer een gevoel is dan iets anders: je thuis fris, schoon en behaaglijk voelen. Geniet van de geur van ozon, muguet bloemen en zachte noten van muskus en zachte houtsoorten die zachtjes een onvergetelijke katoengeur samenstellen.