WAT IS HET PERFECTE VALENTIJNSCADEAU?

Op zoek naar een leuk Valentijn cadeau voor je geliefde en dan bedoelen we niet de standaard chocolade of een boeket rode rozen? Maar zoek je iets originelers en anders, en dan ook nog iets waar je Valentijn blij van wordt én dat zelfs goed voor je is? Dan hebben wij iets voor jou! Onze aroma diffusers vullen de kamer met je favoriete geur door het verspreiden van een zachte nevel van zachte watermoleculen.

En nog iets leuks: Tot en met 14 februari krijg je je favoriete Bridgewater-geurolie ter waarde van €7,95 GRATIS bij aankoop van een diffuser. Shop beide artikelen in je winkelmandje en gebruik de code GIVELOVE21 bij de kassa. Samen vormen de diffuser en de geurolie hét perfecte Valentijn cadeau voor jouw speciale Valentijn.

 

ONZE NIEUWE AROMA DIFFUSERS VOOR BRIDGEWATER GEUROLIËN

Onze nieuwe aroma diffusers LOTUS en SURYA zijn de perfecte accessoire voor je interieur. Met hun subtiele design passen ze gemakkelijk in elke omgeving. Ze zijn er zelfs in verschillende kleuren! Kies tussen wit, grijs, amber en parelmoer.

HOE WERKT EEN AROMA DIFFUSER?

  • Bevochtigt de lucht met een koude, dus veilige, waternevel: De diffusers laten watermoleculen vibreren waardoor een fijne damp ontstaat.

  • Verspreidt een aangename huisgeur: de waternevel voegt de toegevoegde etherische oliën in de lucht toe en verandert elke kamer in een ontspannende aroma-oase.

  • Verspreidt een warm licht: Je kunt de diffuser ook als lamp gebruiken: met zijn warme licht creëer je een gezellige sfeer. Je kunt kiezen uit 3 opties: licht + diffuser mist; alleen licht of alleen diffuser mist

GEZOND LEVEN MET GEUR IN JE HUIS? – AROMATHERAPIE

Een aromaverstuiver verspreidt niet alleen de geur, maar bevochtigt ook de lucht. Vaak – vooral in de wintermaanden – is de lucht in onze huizen te droog wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals keelpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. De koude damp van onze verstuivers bevochtigt de ruimte zodat je je geen zorgen hoeft te maken over deze problemen en eenvoudig je welzijn kunt verhogen. En niet onbelangrijk: Droge lucht is ook slecht voor houten vloeren en wist je dat elektronica kan ook sneller stuk kan gaan?

Aroma therapie die wordt gebruikt met een diffuser zoals onze SURYA en LOTUS diffusers voegen nog een gezondheidsvoordeel toe.

Natuurlijke geurstoffen worden al heel lang gebruikt voor medische en religieuze doeleinden. Meer dan duizenden jaren geleden waren de aroma’s van planten, oliën en harsen al populair in het oude China, Egypte, India en vele andere landen om de gezondheid en het welzijn te bevorderen. Tegenwoordig wordt aromatherapie steeds bekender en mensen over de hele wereld gebruiken het om gezondheidsproblemen te verlichten – of het nu psychologische of fysiologische problemen zijn.

Wanneer je inademt en de zachte geur van uw geur of essentiële olie ruikt heeft dit een effect op je lichaam en geest. Van aromatherapie wordt gezegd dat het een verzachtend effect heeft op pijn, stress en angst. Het kan zelfs gunstig zijn wanneer je te maken hebt met hoofdpijn of migraine en het wordt ook geadviseerd voor zwangere vrouwen tijdens de bevalling om te helpen bij gevoelens van ongemak.

HOE KRIJG IK MIJN GEUR TERUG NA COVID-19?

Ooit gehoord van een geurtraining? Misschien kunnen onze geurverspreiders helpen. Diffusers kunnen daadwerkelijk een verschil maken voor mensen die Corona hebben gehad en nu problemen ondervinden met hun reukzin. Het kan lang duren voordat mensen die hun reukzin verloren hebben door Covid-19 weer herstellen en alles weer kunnen ruiken – voor sommigen duurt het echter wat minder lang. Dat is waar aromatherapie kan helpen.

Hoewel er nog geen tests en studies hierover zijn gepubliceerd (studies lopen nog en zullen in 2023 worden gepubliceerd), geloven onderzoekers in de kracht van een soort “reuktraining” voor patiënten die het vermogen om te ruiken hebben verloren. Tot nu toe is er nog geen echt medicijn of behandeling om je reukzin terug te krijgen, daarom zou een reuktraining zeker iets kunnen zijn om te proberen!

Hoe ziet een reuktraining eruit? In essentie komt het erop neer dat je jezelf enige tijd na elkaar blootstelt aan verschillende geuren om je zenuwen van het reukorgaan (verantwoordelijk voor de reuksensatie) te triggeren. Het idee is dat door dit herhaaldelijk te doen het systeem zich weer “herinnert” hoe het moet ruiken. Dit is niet alleen interessant voor mensen die hun reukzin volledig zijn kwijtgeraakt, maar ook voor mensen die hun reukvermogen in het algemeen willen verbeteren. Met een diffuser kan zo’n “training” gemakkelijk in je dagelijks leven worden geïntegreerd. Wissel gewoon verschillende oliën en kijk of je kunt raden welke geur het is.

Ga naar Valentijnsdeal