Er zijn verschillende dingen die jij zelf kan doen om het beste uit je geurkaars te halen. Dit kan betekenen dat je kiest voor een kaarsen merk van hoge kwaliteit, terwijl het ook kan gaan om hoe je je kaarsen behandelt. Om je te helpen, hebben we een lijst gemaakt met vijf eenvoudige manieren waarop je het beste uit je geurkaars kunt halen in 2020!

STEP 1 – KIES EEN MERK DAT IETS TERUGGEEFT AAN EEN GOED DOEL.

Het is 2020 – en als je favoriete merken in deze tijd niet iets teruggeven aan een goed doel, is het misschien tijd om wat andere opties te verkennen. Uiteindelijk hebben merken in deze tijd een ethische verplichting om voor de planeet, hun klanten en hun werknemers iets goeds te doen. Als merk hebben we er onze missie van gemaakt om een ​​verschil te maken via ons Light a Candle Feed a Child ™ -programma. De hongercrisis in de wereld, en met name de impact ervan op kinderen over de hele wereld, ligt ons nauw aan het hart. Met meer dan drie miljoen kinderen die elk jaar sterven door honger, blijft de noodzaak van verandering een dringende prioriteit. Dit bracht Bridgewater Candles USA ertoe om samen te werken met Rice Bowls, een non-profitorganisatie die voedsel levert aan kinderen in weeshuizen over de hele wereld. Als je een kaars koopt, krijgt een kind drie maaltijden, zodat je een klein deel van iets groots kunt zijn. Sinds onze samenwerking met Rice Bowls in 2010 hebben we geholpen meer dan 9 miljoen maaltijden te verstrekken aan kinderen over de hele wereld. Je kan dit doel blijven steunen door de producten te kopen die op onze website staan.

STEP 2 – MAAK KWALITEIT EEN PRIORITEIT.

Bij Bridgewater staat kwaliteit bij altijd voorop. In tegenstelling tot andere bedrijven worden alle Bridgewater-geuren in de USA gemaakt door ons eigen geurteam. Dit betekent dat de kaarsen worden gegoten in dezelfde faciliteit waar de geuren worden gecreëerd. Hierdoor kunnen we garanderen dat we met onze geuren uniek, eigen en onderscheidend zijn!

Al onze kaarsen worden gemaakt in de USA met een was van sojamengsel. Dit type was heeft een grotere geurbelasting dan traditionele kaarsen, wat betekent dat je nog meer kunt genieten van je favoriete Bridgewater-geuren. Daarnaast worden al onze kaarsen gemaakt met katoenen of papieren lonten die geen lood en zink bevatten. Dit zorgt elke keer voor een veilige, schone verbranding. Al het glas dat we gebruiken heeft de strenge veiligheidstests van ASTM (American Society for Testing and Materials) van derden doorstaan. En hoewel we een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten gebruiken, voldoen al onze geuringrediënten aan strikte veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de International Fragrance Association (IFRA). Je kan er dus zeker van zijn dat onze kaarsen veilig te gebruiken zijn. Bekijk deze blog om meer te lezen over waar Bridgewater-kaarsen van gemaakt zijn.

STEP 3 – OPTIMALE BRANDUREN EN GEUROPBRENGST.

Wist je dat er een juiste manier is om een kaars te branden? Geloof het of niet, sommige van onze eigen teamleden hadden geen idee totdat ze hier begonnen te werken! Er zijn vijf belangrijke dingen die je moet onthouden:

  1. Knip de lont elke keer dat je als je de kaars gebruikt
  2. Laat je kaars tot de zijkant smelten “ poolen” voordat je hem uitblaast
  3. Plaats je kaars op een vlakke oppervlakte zodat de was gelijkmatig blijft
  4. Blaas de kaars uit als je nog een halve centimeter wax over hebt
  5. Hergebruik of recycle je glazen pot wanneer de kaars op is

For more information on proper candle burning techniques, check out our How to use post.

STEP 4 – PROBEER IETS NIEUWS.

Laten we eerlijk zijn … als je nooit nieuwe dingen probeert, ontdek je nooit iets nieuws. Onze eigen parfumeurs werken hard om unieke geuren te creëren die zijn ontworpen om snel een kamer (en je hart) met vreugde te vullen. Van fris en schoon tot warm en gezellig, onze geuren reflecteren speciale momenten in tijd. Dus, wat weerhoudt je ervan jouw favoriete geur te vinden? Als je klaar bent om iets nieuws te ervaren, kun je hier meer leren over het kiezen van een geur! Je favoriete geur in huis branden is een heerlijke manier van zelfexpressie.

STEP 5 – BOOST JE HUIS.

Met een simpele kaars kun je je interieur een heerlijke boost geven! Onze Sweet Grace-collectie is bijvoorbeeld perfect voor al die geweldige power vrouwen onder ons. Je kunt je woonkamer of thuiskantoor een makkelijke boost geven met behulp van een prachtige, vrouwelijke Sweet Grace Collectie kaars. Of, voor degenen onder ons die de voorkeur geven aan een meer mannelijke geur en look, de Afternoon Retreat Collectie heeft verschillende mooie kaarsen die de look and feel van je interieur kunnen verbeteren.