Geweldige kerstcadeaus voor iedereen op je lijst: Bridgewater-geuren

Met onze ultieme Bridgewater cadeau gids voor huisgeuren ben je met een paar klikken snel klaar met het uitzoeken en bestellen van je kerst cadeautjes.  Bij Bridgewater vind je een cadeau voor iedereen – je moeder, zus, vriend of man? Je vrouw of misschien voor oma? Kies uit onze vele verschillende geuren en producten. Een vrolijke “Sweet Grace” kaars in pot is misschien perfect voor je tante… De frisse en houtachtige geur “Wild Summit” als auto parfum kan een geweldig cadeau zijn voor je broer … Klik door ons brede assortiment aan geuren en vind een passende geur. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we hieronder enkele speciale kerstcadeautips verzameld.

Maak het persoonlijk

Een geurkaars of een geurstokjes kan op zich al een geweldig cadeau zijn. Maar wat het nog beter maakt, is een persoonlijk tintje dat je makkelijk kunt toevoegen aan je huidige keuze. Hoe? Het is makkelijk! Vul zelf een doos met verschillende geurproducten, zoek een mooie doos of mand en vul deze met wat vulmateriaal zoals stro, wol, zacht cadeaupapier. Kies dan 2 of meer producten die goed matchen. Een geurkaars plus een sachet, lont knipper of een autoparfumclip kunnen een geweldige combinatie zijn. Op deze manier geniet de ontvanger niet alleen in één kamer van zijn favoriete geur, maar ook onderweg of op plaatsen waar ze geen kaars kunnen aansteken. Je kunt ook iets zoets, zoals snoep of andere passende producten in de doos doen. Wat dacht je van een lekkere bodycrème, een goed boek en een Bridgewater kaars met een ontspannende geur als “Wind down”, “White Cotton” of “Lavender Lane”? Zo maak je een mooi wellness arrangement.

Wat is er te krijgen voor kerst?

Veel producten, veel geuren. Om je te helpen het overzicht te houden en je perfecte cadeau te kiezen, hebben we een selectie gemaakt van onze fijnste kerstcadeaus die je hieronder kunt vinden. Er is voor elk budget wat wils!

Geniet en geef

Al onze geurkaarsen zijn een geweldig cadeau – niet alleen voor je dierbaren, maar ook voor een kind in nood. Bridgewater Candles schenkt drie maaltijden voor een kind in nood bij aankoop van een van onze prachtige geurkaarsen. Op deze manier vink je drie vakjes aan: je hebt een geweldig cadeau, je geeft een kind te eten en je geniet van het goede gevoel van geven. Steek een kaars aan – geef een kind te eten.

Maak het speciaal

Naast onze normale geurkaarsen hebben we ook twee bijzondere collecties: de “Sweet Grace Collectie” en de “Afternoon Retreat Collectie”. Met die twee lijnen tillen we onze geurkaarsen naar een hoger niveau. Met een speciaal ontwerp van de glazen potten, meerdere lonten en moderne vormen en kleuren maken deze kaarsen een hoogwaardig design cadeau voor een dierbaar speciaal persoon.

Cadeautjes onder de 30 euro

Gebruik onze filteroptie om naar producten te zoeken, afhankelijk van hoeveel je wil uitgeven. Onze beste keuzes onder de € 30 zijn:

Cadeautjes onder de 20

Geweldige cadeaus onder de 20 euro – voor vrienden, familie en andere mensen die het verdienen.

Cadeautjes onder de 10

Wie zegt dat cadeaus duur moeten zijn? Bridgewater heeft ook geweldige cadeaus voor een klein budget. Wat dacht je van een votief kaarsje, geurzakje of geurolie? Voeg een klein briefje toe voor die aardige buurman, toffe leraar, trouwe babysitter of ieder ander persoon die als vriendelijk gebaar een klein bedankje verdient als kerstcadeau.