Ja! Onze producten zijn zeer geschikt voor relatiegeschenken, huwelijkscadeaus en meer. Neem rechtstreeks contact met ons op voor grotere hoeveelheden. We hebben wel een aanvraag nodig, zodat we je individuele behoeften zo efficiënt mogelijk kunnen behandelen.
Onze geurzakjes zijn gemaakt van een niet-giftige mix van vermiculiet en geur. Vermiculiet is een natuurlijk voorkomend mineraal dat wordt gewonnen uit grond. We gebruiken het in onze geurzakjes omdat het poreus is en onze geur absorbeert. Onze geurformulering is gepatenteerd. We houden ons aan strikte veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de International Fragrance Association (IFRA), dus je kan er zeker van zijn dat onze producten veilig zijn. Onze geur zakjes zijn gemaakt van een niet-giftige mix van vermiculite en geur. Vermiculiet is een natuurlijk mineraal dat uit de bodem wordt gewonnen. We gebruiken dit in geur zakjes omdat het poreus is en de geuren absorbeert. De geurformulering is gepatenteerd. Ook houden wij ons aan strikte veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de International Fragrance Association (IFRA), dus u kunt er zeker van zijn dat onze producten veilig zijn
Vermiculiet is een natuurlijk voorkomend mineraal dat wordt gewonnen uit grond. Voordat het in 1990 werd gesloten, produceerde een mijn in Libby, Montana het grootste deel van het vermiculiet dat werd gebruikt in isolatie van gebouwen en als bodemverbeteraar. Tragisch genoeg was de mijn ook een bron van natuurlijk voorkomende asbestvezels. In 1999 werd de mijn geïdentificeerd als een US EPA Superfund-site en wordt deze nog steeds gesaneerd. We gebruiken geen vermiculiet van deze site. Alle vermiculiet in onze producten wordt gewonnen in South Carolina. Onze leveranciers gebruiken strenge tests om verontreinigingen zoals asbest te identificeren. Je kan er zeker van zijn dat een consistente en veilige toevoer van vermiculiet wordt gebruikt in onze geurzakjes.
Onze geurzakjes zijn veilig te gebruiken in uw huis, auto en kantoor zoals aangegeven. Geur en etherische oliën, zoals elke olie, kunnen bekleding en poreuze oppervlakken zoals hout en natuursteen verkleuren of verkleuren. Bovendien kunnen geur- en etherische oliën een wisselwerking hebben met de materialen die in sommige kunststoffen, verven en andere oppervlakte coatings worden gebruikt. De schade die het gevolg kan zijn van het direct op dergelijke oppervlakken plaatsen van een geur sachet is onverenigbaar. Het is GEEN gevaar of tekortkoming van beide materialen afzonderlijk. Zo zal de geurolie de biologisch afbreekbare papieren envelop waarin hij wordt geleverd niet beschadigen. Als dezelfde envelop met water was gevuld, zou hij uiteindelijk kapot gaan. Dat maakt het water niet gevaarlijk of de envelop zwak, ze zijn gewoon niet compatibel met elkaar.
We gebruiken een mix van natuurlijke en synthetische ingrediënten. Houd er rekening mee dat het feit dat een product alle natuurlijke materialen gebruikt, niet betekent dat het veiliger is of minder allergenen bevat. Al onze geuringrediënten voldoen aan strikte veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de International Fragrance Association (IFRA).
Het is niet haalbaar om een ​​huisparfum als biologisch te formuleren. Het zou onze producten erg duur maken, het zou natuurlijke bronnen kunnen uitputten en onze producten zouden niet dezelfde kenmerkende geuren hebben die je kent en waar je van houdt. We houden ons aan strikte veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de International Fragrance Association (IFRA).
Hoewel we niet opzettelijk dierlijke ingrediënten aan onze producten toevoegen, zijn we geen gecertificeerde veganistische faciliteit.
We testen hier niet op dieren in ons geurlaboratorium en huren geen derde partijen in om dierproeven voor ons te doen. We gebruiken niet opzettelijk dierlijke producten, maar we kunnen geen uitspraken doen over het testproces van de grondstoffen of andere materialen die zijn gebruikt om onze producten te maken.
Onze wax is een gepatenteerde wax van soja mix die is samengesteld voor maximale prestaties met onze in eigen huis geproduceerde geuren. Zoals bij de meeste geurkaarsen, bevat onze geur zowel natuurlijke als synthetische ingrediënten. We houden ons aan strikte veiligheidsnormen die zijn opgesteld door de International Fragrance Association (IFRA). Evenzo volgen we ook de National Candle Association (NCA) voor algemene wax- en kaarsveiligheidsnormen. Volgens de NCA hebben gevalideerde wetenschappelijke onderzoeken aangetoond dat alle belangrijke kaarsenwassen vrijwel identieke verbrandingsproducten produceren. Tot op heden heeft geen enkele onderling getoetst  wetenschappelijke studie ooit bewezen dat kaarsvetemissies schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.
Onze kaarsen gebruiken katoenen of papieren lonten die vrij zijn van lood en zink.
Al het glas dat we gebruiken, heeft de strenge veiligheidstests van ASTM (American Society for Testing and Materials) van derden doorstaan. Zijn geurkaarsen veilig? Ik heb onlangs een verhaal gelezen waarin stond dat ze gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken? De veiligheid van geurkaarsen wordt ondersteund door tientallen jaren onderzoek dat veilig gebruik bevestigt. Bovendien voert ons bedrijf uitgebreide tests uit op onze kaarsen, om ervoor te zorgen dat de juiste verbranding plaatsvindt wanneer ze branden, wat ervoor zorgt dat onze kaarsen geen ongewenste stoffen afgeven. Zie de onderstaande link van de National Candle Association voor meer informatie over de veiligheid van geurkaarsen. http://candles.org/nca-statement-on-safety-of-scented-candles/
Je kan er zeker van zijn dat al onze producten veilig zijn wanneer ze worden gebruikt zoals aangegeven. Net als bij het gebruik van een consumentenproduct, moeten specifieke medische vragen of zorgen die je hebt, aan je medische zorgverlener worden gericht.
Hoewel miljoenen mensen regelmatig geurkaarsen gebruiken zonder negatieve effecten, is het altijd mogelijk dat een bepaalde geur een negatieve reactie veroorzaakt bij gevoelige personen. Personen met bekende gevoeligheden voor specifieke geuren willen misschien kaarsen met die geuren vermijden. Bovendien moeten consumenten eraan denken om alle kaarsen, zowel geurende als ongeparfumeerde, in een goed geventileerde ruimte te branden.
Ftalaten zijn een brede groep chemicaliën. We gebruiken geen van de potentieel gevaarlijke ftalaten die worden gereguleerd door de CPSC.