VERLIEFD op Sweet Grace en wil je dat graag delen?  Zorg dat je jezelf nu aanmeld!

Dit is hoe het werkt

We verzenden GRATIS Sweet Grace pakketten voor twee maanden!

Deze deel je op jouw socials met vrienden en familie.

Je wordt beloond voor iets waar je al van houd… Sweet Grace!

Officiele deelnemers voorwaarden

Je ontvangt maandelijks een zending met Sweet Grace product(en) tijdens dit twee maanden programma. De geselecteerde producten worden gratis naar je verzonden aan het begin van de maand. Je krijgt ook een ambassadeur-only korting code die je kunt delen met vrienden & familie! Tijdens deze twee maanden gaan we de favoriete posts van alle ambassadeurs selecteren en onder de aandacht brengen op onze socials.
Als Sweet Grace ambassadeur, zal je tijdens dit twee maanden durende project, ten minste twee keer per maand posten over de Sweet Grace producten die je ontvangen hebt op jouw Instagram feed en Instagram Stories. Je kunt laten zien hoe je de producten gebruikt en jouw unieke Sweet Grace story delen! Je mag creatief zijn en natuurlijk zo vaak posten als je wilt op alle social media en blogs die je beheert. Verspreid jouw liefde voor Sweet Grace! Je moet jouw code delen, een trackinglink die we je sturen, onze hashtag en ons taggen in de foto, en @sweetgracecandles.eu vermelding in de caption. Je reageert op onze emails tijdens dit programma, zodat we je kunnen bereiken mocht dat nodig zijn.
Iedereen ouder dan 18 jaar die VERLIEFD is op de Sweet Grace geur, woonachtig is in Nederland, België of Duitsland, meer dan 500 Instagram-volgers heeft en een geldig e-mailadres heeft, komt in aanmerking. Houd er rekening mee dat Bridgewater geautoriseerde dealers (winkeliers) niet in aanmerking komen om een ​​aanvraag in te dienen.
  • Moet ten minste twee keer per maand duidelijke foto’s en video’s van hoge kwaliteit op Instagram publiceren, zowel in de feed als in Stories (meer wordt gewaardeerd).
  • Moet zich voor ten minste twee volledige maanden committeren aan het programma, indien geselecteerd tijdens het programma van twee maanden.
  • Je moet ermee instemmen uw kortingscodes niet te misbruiken voor aankopen.
  • Moet @bridgewatercandles.eu taggen en de volgende hashtags in elke post opnemen: #bridgewatercandles, #sweetgrace #sweetgraceambassador, #lovesweetgrace
  • Moet een openbaar Instagram-account van minimaal 500 volgers hebben.
  • Inschrijven garandeert op geen enkele manier dat u wordt toegelaten tot het programma.
  • Wanneer je gekozen bent, houden wij het recht om het programma met jou te beëindigen wanneer er niet aan de voorwaarden wordt voldaan. 
  • Wanneer je gekozen bent, hebben wij het recht jouw materiaal met betrekking tot dit project te (her)gebruiken voor eigen doeleinden zonder dat daarvoor een extra vergoeding tegenover staat en wordt de content eigendom van Home Society B.V.
  • Dit is GEEN betaalde functie. Sweet Grace Ambassadeurs zijn niet in dienst bij Home Society B.V.
 

INSCHRIJVING

Vul deze aanvraag zo nauwkeurig mogelijk in. Alvast bedankt!