Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen GRATIS terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retourformulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen. Wij voorzien je van een DHL retour formulier in het pakket!


Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.

Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact op met onze klantenservice. Zij lossen dit graag netjes voor je op. Contact opnemen kan door te mailen naar: info@bridgewatercandles.nl

BELANGRIJK: Vermeld altijd uw bestelnummer in uw mail. Het begint altijd met “BW” en wordt gevolgd door 4 cijfers, bijv. BW1234


Gebruik het retourlabel dat je in het pakket kon vinden of zend de retour naar:

Home Society B.V. 1e Poellaan 6 2161 LB Lisse The Netherlands


Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Terug te storten bedragen worden binnen 7 werkdagen naar je teruggestort.